Taustatietoa

Puhepaja on yhden hengen yritys, jonka tarkoituksena on auttaa asiakkaitaan rakentamaan korkeatasoisia puheita sekä kehittyä niiden pitämisessä.

Koulutukseltani olen teologian maisteri sekä äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja. Olen tehnyt töitä puheiden ja esiintymisen parissa lähes kymmenen vuotta – välillä opettaen, usein itse esiintyen. Työhöni on kuulunut ihmisten kuuntelemista, heidän ajatustensa jäsentämistä sekä puheiden valmistamista. Tällä hetkellä työskentelen johdon avustajana ja osa nykyistä työtäni on erilaisten esiintymistilanteiden etikettien arvioiminen.

Kertynyt työkokemus sekä kiinnostukseni kieleen, merkityksiin sekä myös kielen filosofiaan on osaltaan ollut saattamassa minua kohti yrittäjyyttä puheiden kirjoittamisessa. Puheen voima viehättää ja kiinnostaa. Usein se aliarvioidaan ja unohdetaan – menetys on suuri jopa taloudellisesta näkökulmasta arvioituna.

Jos olet valmistelemassa puhetta tai harkitset, otatko puhujapyynnön vastaan, ole yhteydessä minuun. Voin auttaa sinua jäsentelemään puheesi johdonmukaisesti eteneväksi kokonaisuudeksi. Halutessasi voimme luoda puheestasi kaunopuheisen. Silloin siihen kuuluu tunnetta ja aivan erityistä vaikuttavuutta. Mutta ennen tällaisia päätöksiä meidän tulee pohtia, millainen puhe tilaisuuteesi parhaiten sopii.

Yhteistyöterveisin

Simo Parni

simo@puhepaja.fi